Reply To: Nawyki, rytuały, organizacja, optymalizacja dnia

Home Forums 🧠 Mózg i kognicja Nawyki, rytuały, organizacja, optymalizacja dnia Reply To: Nawyki, rytuały, organizacja, optymalizacja dnia

krzyk
Participant

Dzięki za odpowiedź, widzę że masz spoko ogarnięte, poranne nawyki rozumiem że to już standard, a jak planujesz sobie przestrzeń zawodową, rodzinną treningową?
Zadania rozpisujesz sobie na aplikacji przypominającej?
Treningi masz w konkretne dni czy po prostu jak pozwoli czas?
Masz to ubrane w jakieś ramy od-do godzinowo?
Myślę że u mnie zdecydowanie lepiej sprawdza się „robotyzacja” czasu o ile słabo to brzmi to rozpisanie wszystkiego od a do z pomaga mi określić co mi się uda osiągnąć zadaniowo/czasowo w danym dniu, jeśli nie rozpiszę to często wkrada się zwlekanie i odkładanie na koniec dnia co skutkuje pośpiechem.
Cytat jak najbardziej do zapamiętania i przemyślenia, a jak wygląda u Cb planowanie celów, rozpisujesz długoterminowe zarysy, średnioterminowe dokłądniejsze itp.? Jak tak sobie o tym myślę to u mnie cele nie są jasne za to jest próba 'złapania wielu srok za ogon’
Ostatnie pytanie odnośnie beczki na tarasie jak z czystością wody przy codziennym wchodzeniu nie robi się w tym syf? lub jak często zmieniasz?
Pozdro

Dołącz do listy oczekujących Powiadomimy Cię, kiedy produkt będzie ponownie dostępny. Zostaw mejla.